Til USA?

Læs her hvad EF Education First og et Academic Year Abroad kan tilbyde dig.

EF Education

EF Education er en af verdens førende sprogorganisationer med 45 års erfaring. Det startede i det små, da EFs stifter Bertil Hult i 1965 tog en lille svensk gruppe med til England for at studere sprog og bo hos en værtsfamilie. Siden da er EF ekspanderet og sender studerende af sted fra 100 forskellige lande på vores private skoler England, Tyskland, Spanien, Irland, Malta, Frankrig, USA, Canada, Italien, Sydamerika og Kina. EFs mission er at nedbryde sproglige og kulturelle barrierer og give dig en sproglig ballast du kan bruge fremover.

Har du brug for stærke sprogkompetencer i din fremtidige karriere?

Har du brug for at styrke dine sprogkompetencer, forbedre dine resultater på studiet eller øge dine karrieremuligheder, så er EF helt sikkert noget for dig. Både på ens studie og i erhvervslivet er sproglige kompetencer alfa og omega – både for at kunne kommunikere og konkurrere på arbejdsmarkedet, men bestemt også for at få det bedste ud af ens studier!

Akademiske programmer

EF udbyder mange forskellige programmer. EF Academic Year Abroad henvender sig til voksne og studerende fra 16-30 år. Programmet er af 6 og 9 mdr. varighed og har opstart i januar, april, juni og september. Du vil gå på en international skole med elever fra hele verden hvor fokus er sprog i kombination med akademiske valgfag. Vi tilbyder Master programmer, eksamensprogrammer, praktik og universitetsprogrammer.

Indkvartering

Med EF Internationale Sprogskoler, kan man enten bo lokalt hos en værtsfamilie, på kollegium eller på campus. At bo hos en familie giver dig et godt kulturelt indblik, og det er inspirerende at opleve værtslandets måde at bo på og smage deres traditionelle mad. Vælger du at bo på et kollegium eller campus, bor du sammen med de andre internationale studerende, som også går på skolen. Denne indkvarteringsform er meget selvstændig, da du selv bestemmer hvordan din hverdag indrettes.

Vil du vide mere eller tilmelde dig?

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil tilmelde dig, er du velkommen til at ringe til en af vores uddannelseskonsulenter på tlf. 33 17 79 10 eller læse mere på www.ef.com/year hvor du også kan bestille en brochure.

EF og DIS samarbejder om et buddy program for at du kan starte din internationale oplevelse inden afrejse og efter din hjemkomst – læs mere på DIS Buddy Network